Onda Coolwaves

De naam mag dan klinken als een uitspraak van een Jamaicaanse surfboy, de échte betekenis is te vinden in de gespecialiseerde medische lichaams- en huidverzorging. Al is er wel een verwijzing naar ‘golven’ natuurlijk: de Coolwaves™ (speciale microgolven) van het revolutionaire Onda-contouringsysteem maken immers permanent komaf met plaatselijke vetophopingen, cellulitis of huidverslapping. Op die manier garanderen ze een drastische verandering in het leven én de looks van zowel mannen als vrouwen.

Doeltreffend? Absoluut! Invasief of pijnlijk? Absoluut niet! De Onda-golven doen hun werk omzichtig: ze stimuleren de aanmaak van nieuw collageen en houden de huid continu cool zodat er geen beschadigingen optreden. Je voelt er dus amper iets van, maar bent nadien wél heel wat cellu-lichter!

Alle begin is…anders. Elk lichaam ook. Bij Bursens inc kiezen we voor een eerlijk, transparante en persoonlijke service op maat, want loze beloftes…daar ben jij vet mee! Om die reden werken we steevast met voorafgaande consultaties, waarbij overlegd wordt welke zones je graag wil laten waven. Het doel? Bekijken voor welke behandeling je in aanmerking komt en een realistisch resultaat vooropstellen. Afhankelijk daarvan maken we een planning op en geven we een indicatie van duurtijd en prijs.

Belangrijk: non-invasieve behandelingen als deze vergen geen revalidatie. Je wandelt fit als een hoentje weer buiten. Of toch even fit als toen je binnenkwam…zij het dan met wat vetcellen minder. Je kan je gewone dagelijkse activiteiten meteen hervatten. Wie er trouwens voor zorgt dat gezond eten, veel water drinken en voldoende bewegen ook tot die dagelijkse activiteiten behoren, zal des te meer en des te langer kunnen genieten van de resultaten van zijn of haar bezoek. Je kan dit makkelijk combineren met aangepaste voedingsbegeleiding bij een van onze medewerkers.

Gered van
opgehoopt
vet

Net zoals echte golven op een dijk inslaan, zich vervolgens ‘terug-trekken’ en daarbij van alles meesleuren, doen de Coolwaves™ dat met vetcellen, diep in de onderhuidse membranen. De cellen worden vernietigd en door de stimulatie van fysiologische en metabolische processen afgevoerd. Daarna herstelt het omringende weefsel zich. Het bevat geen vetcellen meer en neemt dus een nieuwe, strakke vorm aan.

Exit
cellulite

Cellulite en het alom bekende fenomeen van de sinaasappelhuid zijn het gevolg van groter wordende vetcellen die het onderhuidse
bindweefsel op sommige plaatsen omhoog duwen. Zelfs in de meer gevorderde stadia van cellulite voeren de Onda Coolwaves™ dat bindweefsel tussen de opgehoopte cellen onverbiddelijk af. En buiten…is buiten, hé!

Voluit
voor een
strakke huid

De gerichte warmtestralen waar het Coolwaves™ verzorgingssysteem de collageenstructuren in de onderhuid mee belaagt, doet ze onmiddellijk krimpen. Zo wordt er plaatsgemaakt voor nieuw collageen, een compacter weefsel en dus… een strakkere huid! Eureka!

Terug naar
overzicht
specialisaties

Gentsesteenweg 131 bus 001,
9200 Dendermonde

052 21 58 90
info@pierrebursens.be