Darmtherapie

Waarom een stoelgangonderzoek? Onze spijsvertering speelt een cruciale rol in onze algehele gezondheid. Problemen zoals constipatie, diarree, opgeblazen gevoel, en zelfs vermoeidheid kunnen hun oorsprong vinden in onze darmen. Een grondig stoelgangonderzoek kan helpen om deze problemen te identificeren en gerichte oplossingen te bieden.

Wat bieden wij?

  • Grondig stoelgangonderzoek: Onze experts voeren een uitgebreide analyse uit om de gezondheid van uw darmen te beoordelen. Dit omvat het opsporen van eventuele onregelmatigheden en het identificeren van mogelijke oorzaken van uw symptomen.
  • Bespreking van de resultaten: Na het onderzoek bespreken we de bevindingen in detail met u. We leggen uit wat de resultaten betekenen en beantwoorden al uw vragen.
  • Opvolging en behandeling: Op basis van de onderzoeksresultaten stellen we een persoonlijk behandelplan op. Dit kan onder meer bestaan uit aanpassingen in uw dieet, levensstijladviezen en het gebruik van natuurlijke therapieën zoals acupunctuur en lasertherapie.

Acupunctuur en Lasertherapie

symptomatische verlichting. Door acupunctuur en lasertherapie te integreren, kunnen we uw darmgezondheid op een holistische manier verbeteren.

  • Acupunctuur: Helpt bij het herstellen van de energetische balans in uw lichaam, vermindert stress, en bevordert een gezonde spijsvertering.
  • Lasertherapie: Stimuleert de genezing en vermindert ontstekingen in de darm, wat zorgt voor langdurige verbetering van uw symptomen.

Waarom kiezen voor ons?

Onze praktijk combineert wetenschappelijke kennis met natuurlijke behandelmethoden om de best mogelijke zorg te bieden. Ons team van experts staat klaar om u te begeleiden naar een betere gezondheid en welzijn.

Terug naar
overzicht
specialisaties

Gentsesteenweg 131 bus 001,
9200 Dendermonde

052 21 58 90
info@pierrebursens.be